Opinie

7,9
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,2
Komfort
7,5
Lokalizacja obiektu
7,9
Udogodnienia
7,4
Personel
8,0
Stosunek jakości do ceny
8,2

Opinie

    Przemoq
    pl

    Ocena

    7,1
    17 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    4,6
    3 maja 2018

    Generalnie ok.

    Czystość wykładzin w pokoju - kurz pod łóżkami, zatykający się brodzik, urwany uchwyt do prysznica, kołdra ubrana w porwaną poszwę..., brak światła górnego w pokoju (przepalona żarówka?). Uwagi personelu dotyczące czasu na śniadanie - pomimo iż czas na śniadanie jest do godz. 11.00, a była godz. 10.30, ponaglania ze strony personelu.
    Śniadanie było smaczne ;-)) Ciepła woda pod prysznicem. W łazience czysto. Czyste ręczniki, mydełka i szamponiki na stanie, suszarka do włosów. Wieszaki na odzież.
    Jakub
    gb

    Ocena

    7,9
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Karol
    pl

    Ocena

    6,2
    28 kwietnia 2018
    Braki w wyposażeniu łazienki - brak póleczki pod prysznicem i nad umywalką. Brak suszarki. Zatkany odpływ w brodziku...
    Atrakcyjna cena. Bardzo smaczne śniadanie. Duży plus za herbatę Roibos dostępną do śniadania, pierwszy hotel w jakim mi się to zdarzyło.
    Magda
    pl

    Ocena

    8,3
    17 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magda_mustang
    pl

    Ocena

    3,8
    16 kwietnia 2018

    duże rozczarowanie

    Obsluga restauracji zwyczajnie nieuprzejma. Sniadanie bardzo przecietne. Kawa nie nadajaca sie do picia! Obiekt kiepsko oznaczony, nawigacja sie pogubila. Jakosc zestawow kosmetycznych porazka. Okno w lazience wychodzace na balkon sasiada. Pokoj malenki. W niedzielny porane obudzily nas dzwony kosciola, ktory jest bardzo blisko. Duze rozczarowanie. Nie polecam
    Jedyny plus to sympatyczna i pomocna obsluga recepcji.
    Artur
    pl

    Ocena

    9,2
    11 kwietnia 2018
    personel
    obsługa
    Marta
    gb

    Ocena

    7,5
    10 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wiesław
    pl

    Ocena

    9,6
    7 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    JOLANTA
    pl

    Ocena

    10
    5 kwietnia 2018
    Hotel godny polecenia 😀 Czysto i komfortowo 😀
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    5,0
    20 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojciech Komar
    no

    Ocena

    7,5
    20 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    kolpar
    pl

    Ocena

    6,7
    19 marca 2018

    Obiekt dobry i za przystępną cenę, nie przystosowany dla osób niepełnosprawnych, parking daleko.

    obiekt nie przystosowany dla osób niepełnosprawnych :( , brak szafy na ubrania, słaba obsługa w restauracji.
    śniadanie dobre lecz trochę drogo,
    Janusz
    pl

    Ocena

    7,5
    19 marca 2018
    Zapchany odpływ z kabiny prysznicowej.
    Śniadanie bardzo bogate i smaczne.
    Kristine
    pl

    Ocena

    10
    18 marca 2018

    To był bardzo miły pobyt, nie spodziewamy się, że pokój był dość duży.

    Nie
    miejsce było bardzo ładne, było bardzo przestronne .. personel jest również bardzo przyjazny mimo że nie mówią po angielsku bardzo dobrze, ale nadal chcą nam dobre usługi. dziękuję i do zobaczenia ponownie "
    Marcin Nowak
    pl

    Ocena

    7,1
    15 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jurek Bilinski
    pl

    Ocena

    9,2
    8 marca 2018

    Godne zainteresowania

    Zepsuta roleta w oknie w łazience podarta poszewka poduszki prześcieradło byle jak zaścielone.
    W zasadzie to wszystko zgodnie z ofertą brak uwag jedynie trochę warszawskie ceny w restauracji.
    Marcin
    pl

    Ocena

    7,5
    5 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Julius
    lt

    Ocena

    9,2
    8 kwietnia 2018

    Perfect

    Clean, welcome drink, good price and breakfast
    Vytis M
    lt

    Ocena

    8,8
    17 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii